Coinbase kondigt de notering van YRF- en LRC-munten aan

De in San Francisco gevestigde crypto-uitwisseling Coinbase kondigde vandaag aan dat het nu Loopring (LRC) en yearn.finance (YFI) op Coinbase.com en in de Coinbase Android en iOS apps zou ondersteunen. LRC en FYI werden beschikbaar gesteld in alle Coinbase-ondersteunde regio’s, met uitzondering van New York, USA. De aankondiging is bijna een week nadat Coinbase Pro YFI en LRC op de lijst stonden openbaar gemaakt.

YFI is een native token of the yearn.finance, een gedecentraliseerd financieel (DeFi) platform, dat geaggregeerde liquiditeit en geautomatiseerde marktmaking ondersteunt door de fondsen van providers te verplaatsen tussen platforms zoals dYdX, Aave en Compound. Gebruikers verdienen YFI door bij te dragen aan de liquiditeitspool van yearn.finance en gebruiken de token ook voor het beheer van het platform. Aan de andere kant is LRC een op Bitcoin Trader gebaseerd token dat open source is en een niet-bewaarders-uitwisselingsprotocol dat gebruikers in staat stelt om niet-bewaarders- en orderboekgebaseerde uitwisselingen op Ethereum op te bouwen door gebruik te maken van nul-kennisproeven.

Op het moment van schrijven was Loopring LRC vandaag ongeveer $0,2 waard, waarbij de LRC-prijs de afgelopen 24 uur met 8% is gestegen, volgens gegevens van CoinGecko. Bovendien, Binance crypto uitwisseling wordt gezegd dat de huidige meest actieve markt de handel in LRC tokens.

In meer recent nieuws hebben zowel Binance.US als Coinbase Pro vandaag de Uniswap UNI token binnen een paar uur na de lancering op een rijtje gezet.